pysscrystals
MENÜ
 
``ˇ^˘~ˇ^°˘

http://pisscrystals.bandcamp.com/

http://pisscrystals.bandcamp.com/

http://pisscrystals.bandcamp.com/

KRAUT PUNK EMO VOMIT FUCK OFF FROM BUDAPEST SINCE WHATEVER OI

 
NE REGISZTRÁLJ
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HÍRÖRVÉNY

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

NA ITT EGY VIDEÓ ARRÓL AMIRŐL MÉG A HÉT ELEJÉN POFÁZTAM

  2020.05.02. 21:07
jó étvágyat kívánok

NYOMUNK EGY KONYÓT AMIKOR NEM SZABAD

  2020.04.27. 16:20

A KÖZTEMCSIBEN NYOMUNK EGY KONYÓT SÜKET FÜLEKNEK TOTÁL ZIZI VIZUVAL

ÁPR 30, 420 UTÁN 10 NAPPAL ESTE 9KOR

PÁR ÚJ SZÁMMAL, PÁR RÉGIVEL, SOK FÜSTÖLÉSSEL ÉS MAGAS HIBAFAKTORRAL

 

VIDEÓ UTÁNPÓTLÁS MAJD A JUTUBRÓL, GONDOLOM UTÁNA NEM SOKKAL

RÁNKRAKTÁK A TOLÓT

  2020.03.29. 01:37

A TBC C. (MINT CIGI) SZÁMUNK FELCSENDÜL RIOS&ALAPÉK ÚJ VIDEÓJÁBAN, A TOLÓ 2-BEN!!! BESZARÁS!!! KÖSZI!!!

MEGVEREGETTE A VÁLLUNKAT A KÖZMÉDIA JÓISTENE

  2020.02.17. 16:20

ISTEN TUDJA MIÉRT, DE FELKERÜLTÜNK A 444 2010-ES ÉVEK LEGJOBB SZÁMAI LISTÁRA, MEGELŐZVE EGY CSOMÓ SZAR ZENEKART, ILLETVE EGY CSOMÓ MÉG ROSSZABB ZENEKAR UTÁN SOROLVA - NEM FELTÉTLEN AZÉRT, MERT MI JOBBAN LENNÉNK. MEGHATVA AZÉRT NEM VAGYUNK.

HERCZEG MÁRK, DEKÓDOLTUK A NEVED ANAGRAMMÁJÁT, NEM VAGYUNK HÜLYÉK, TUDJUK, HOGY HOL LAKSZ

NEM TÁNCOLÁSRA KÉSZÜLT

  2020.02.14. 16:20

NA MI A FASZ VAN GYENGELELKÜLETŰ TESTVÉREINK

A ZENEKARRA ELÉG JELLEMZŐ MÓDON JÓ LASSAN, DE VÉGRE KÉZZEL FOGHATÓ FORMÁTUMBAN IS BESZEREZHETŐ A "SPEILT NICHT ZUM TANZ" A SZÉGYEN KAZETTÁK ZENEIPARI IKONOKLASZTIKUS SZAKBARBÁR SEGÉLYSZERVEZETEN KERESZTÜL.
A KÖVETKEZŐ LEMEZRE ELKEZDTÜK ELŐKÉSZÍTENI A SZERZŐDÉSEKET, IGAZ, A VÁLLALAT NAGYON NAGY ELVÁRÁSOKAT ÁLLÍTOTT FEL VELÜNK SZEMBEN (AZ EDDIG MUTATOTT ÓRIÁSI ÉRDEKLŐDÉS MIATT), DE MI, MINT MINDIG, MEGPRÓBÁLJUK EZEKET TÚLSZÁRNYALNI VAGY ÉPP ANNYIRA ALULTELJESÍTENI, HOGY ÚGY TŰNJÖN, HOGY DIREKT CSINÁLTUK.

A ZENEKARRA SZINTÉN JELLEMZÓ MÓDON KURVAJÓL NÉZ KI, NAGYON JÓ SZÁMOK VANNAK RAJTA, LEHET, HOGY SZARUL SZÓL, LEHET, HOGY A SZÖVEGKÖNYV HIÁNYOS, DE, HA VALAMIRE MEGTANÍTHATOTT MINKET AZ ÉLET EDDIG, AZ AZ, HOGY NE VÁRJUNK TÚL SOKAT SEMMITŐL ÉS AKKOR MINDEN SOKKAL JOBBAN FOG ESNI.

ILLETVE MA A KRIPTÁBAN RITUÁLISAN, EGY KONCERTBE FOGLALVA ELTEMETJÜK A SZÁMOKAT, TEKINTETTEL ARRA, HOGY EGYSZER MÁR CSINÁLTUNK EGY LEMEZBEMUTATÓT KB FÉL ÉVE, AMIRE EZ KURVÁRA NEM KÉSZÜLT EL. CSERÉBE LASSAN 5 ÉVE JÁTSZUK EZEKET A SZÁMOKAT ÉS IDEJE TOVÁBB LÉPNI. A PROGRESSZÍV PUNK ISTENEITŐL MÁR ÁLMOK ÉS KÖZÖS RÉVÜLÉSEK ÁLTAL MEGKAPTUK A KŐTÁBLÁBA VÉSETT RIFFEKET - KÁR, HOGY HATODIK UJJAKAT KÉNE NÖVESZTENÜNK HOZZÁ, DE ITT LÉP ÉRVÉNYBE AZ ELŐZŐ BEKEZDÉS UTOLSÓ MONDATA UGYE.

A VÉGTELENBE ÉS ELŐTTE EGY PICIVEL ELŐRÉBB

ELSŐ BEJEGYZÉSKE

  2013.03.22. 13:43

CSÁ FŐNIXEK, KORSZERŐSÍTETTÜK MAGUNKAT AZ INTERNETRE

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
CIGI, HA 420AT MUTAT
 
HÁNYAN VAGYTOOOOOK
Indulás: 2013-03-22
 
HA ZAJT AKARTOK

 

Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?