pysscrystals
MENÜ
 
``ˇ^˘~ˇ^°˘

http://pisscrystals.bandcamp.com/

http://pisscrystals.bandcamp.com/

http://pisscrystals.bandcamp.com/

KRAUT PUNK EMO VOMIT FUCK OFF FROM BUDAPEST SINCE WHATEVER OI

 
NE REGISZTRÁLJ
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HÍRÖRVÉNY

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

NA ITT EGY VIDEÓ ARRÓL AMIRŐL MÉG A HÉT ELEJÉN POFÁZTAM

  2020.05.02. 21:07
jó étvágyat kívánok

NYOMUNK EGY KONYÓT AMIKOR NEM SZABAD

  2020.04.27. 16:20

A KÖZTEMCSIBEN NYOMUNK EGY KONYÓT SÜKET FÜLEKNEK TOTÁL ZIZI VIZUVAL

ÁPR 30, 420 UTÁN 10 NAPPAL ESTE 9KOR

PÁR ÚJ SZÁMMAL, PÁR RÉGIVEL, SOK FÜSTÖLÉSSEL ÉS MAGAS HIBAFAKTORRAL

 

VIDEÓ UTÁNPÓTLÁS MAJD A JUTUBRÓL, GONDOLOM UTÁNA NEM SOKKAL

RÁNKRAKTÁK A TOLÓT

  2020.03.29. 01:37

A TBC C. (MINT CIGI) SZÁMUNK FELCSENDÜL RIOS&ALAPÉK ÚJ VIDEÓJÁBAN, A TOLÓ 2-BEN!!! BESZARÁS!!! KÖSZI!!!

MEGVEREGETTE A VÁLLUNKAT A KÖZMÉDIA JÓISTENE

  2020.02.17. 16:20

ISTEN TUDJA MIÉRT, DE FELKERÜLTÜNK A 444 2010-ES ÉVEK LEGJOBB SZÁMAI LISTÁRA, MEGELŐZVE EGY CSOMÓ SZAR ZENEKART, ILLETVE EGY CSOMÓ MÉG ROSSZABB ZENEKAR UTÁN SOROLVA - NEM FELTÉTLEN AZÉRT, MERT MI JOBBAN LENNÉNK. MEGHATVA AZÉRT NEM VAGYUNK.

HERCZEG MÁRK, DEKÓDOLTUK A NEVED ANAGRAMMÁJÁT, NEM VAGYUNK HÜLYÉK, TUDJUK, HOGY HOL LAKSZ

NEM TÁNCOLÁSRA KÉSZÜLT

  2020.02.14. 16:20

NA MI A FASZ VAN GYENGELELKÜLETŰ TESTVÉREINK

A ZENEKARRA ELÉG JELLEMZŐ MÓDON JÓ LASSAN, DE VÉGRE KÉZZEL FOGHATÓ FORMÁTUMBAN IS BESZEREZHETŐ A "SPEILT NICHT ZUM TANZ" A SZÉGYEN KAZETTÁK ZENEIPARI IKONOKLASZTIKUS SZAKBARBÁR SEGÉLYSZERVEZETEN KERESZTÜL.
A KÖVETKEZŐ LEMEZRE ELKEZDTÜK ELŐKÉSZÍTENI A SZERZŐDÉSEKET, IGAZ, A VÁLLALAT NAGYON NAGY ELVÁRÁSOKAT ÁLLÍTOTT FEL VELÜNK SZEMBEN (AZ EDDIG MUTATOTT ÓRIÁSI ÉRDEKLŐDÉS MIATT), DE MI, MINT MINDIG, MEGPRÓBÁLJUK EZEKET TÚLSZÁRNYALNI VAGY ÉPP ANNYIRA ALULTELJESÍTENI, HOGY ÚGY TŰNJÖN, HOGY DIREKT CSINÁLTUK.

A ZENEKARRA SZINTÉN JELLEMZÓ MÓDON KURVAJÓL NÉZ KI, NAGYON JÓ SZÁMOK VANNAK RAJTA, LEHET, HOGY SZARUL SZÓL, LEHET, HOGY A SZÖVEGKÖNYV HIÁNYOS, DE, HA VALAMIRE MEGTANÍTHATOTT MINKET AZ ÉLET EDDIG, AZ AZ, HOGY NE VÁRJUNK TÚL SOKAT SEMMITŐL ÉS AKKOR MINDEN SOKKAL JOBBAN FOG ESNI.

ILLETVE MA A KRIPTÁBAN RITUÁLISAN, EGY KONCERTBE FOGLALVA ELTEMETJÜK A SZÁMOKAT, TEKINTETTEL ARRA, HOGY EGYSZER MÁR CSINÁLTUNK EGY LEMEZBEMUTATÓT KB FÉL ÉVE, AMIRE EZ KURVÁRA NEM KÉSZÜLT EL. CSERÉBE LASSAN 5 ÉVE JÁTSZUK EZEKET A SZÁMOKAT ÉS IDEJE TOVÁBB LÉPNI. A PROGRESSZÍV PUNK ISTENEITŐL MÁR ÁLMOK ÉS KÖZÖS RÉVÜLÉSEK ÁLTAL MEGKAPTUK A KŐTÁBLÁBA VÉSETT RIFFEKET - KÁR, HOGY HATODIK UJJAKAT KÉNE NÖVESZTENÜNK HOZZÁ, DE ITT LÉP ÉRVÉNYBE AZ ELŐZŐ BEKEZDÉS UTOLSÓ MONDATA UGYE.

A VÉGTELENBE ÉS ELŐTTE EGY PICIVEL ELŐRÉBB

ELSŐ BEJEGYZÉSKE

  2013.03.22. 13:43

CSÁ FŐNIXEK, KORSZERŐSÍTETTÜK MAGUNKAT AZ INTERNETRE

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
CIGI, HA 420AT MUTAT
 
HÁNYAN VAGYTOOOOOK
Indulás: 2013-03-22
 
HA ZAJT AKARTOK

 

30 éves az elsõ Mario játék válogatás, a Super Mario All-Stars! A játékról írt retrospektív blogpostot itt olvashatod.    *****    Decemberi akciók! AMWAY termékek elérhetõ áron! Regisztráljon még ma vásárlónak és kap egy 5.333 Ft értékû kupont! AMWAY    *****    Várod már a karácsonyt? Szeretnél karácsonyi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Adventi készülõdés a Mesetárban! Hamarosan meglepetések várnak! Gyere te is!    *****    AMWAY termékek elérhetõ áron! 5.333 Ft egyszeri ajándék kupon! Munkalehetõség! Regisztrálj még ma! AMWAY December. AKCIÓ    *****    AMWAY AKCIÓ! Csatlakozz hozzám és egyszeri 5.333 Ft os kuponban részesülsz! Munkalehetõség! AMWAY termékek elérhetõ áron    *****    Anime, manga, videojátékok, könyvek, japán és holland kultúra. Ha ezek mind érdekelnek, látogass el az oldalamra.    *****    35 éves a világ egyik legnagyszerûbb játéka, a Super Mario Bros. 3! Ennek alkalmából írtam egy retrospektív cikket.    *****    Megújultunk! Új köntösben a Mesetár! Gyere, és nézz be hozzánk!    *****    A legfrissebb információk a frissen megjelent Super Mario Bros. Wonder-rõl, de szinte mindegyik Mario játék jelen van.    *****    A legfrissebb információk a két kiváló japán énekesnõrõl Hayashibara Megumi-ról, Okui Masami-ról és saját projektjeikrõl    *****    Kritika a 13 év után visszatért Nox legújabb albumáról, a Fõnixrõl.    *****    farkasmetal--Lakatos munka- Haidekker kerítés- Haidekker kapu-farkasmetal- Lakatosmunka- Kerítés-Épületlakatos-    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell nézni.Nézz bele Te is ebbe a csodás tükörbe! Szeretettel várlak.    *****    A legfrissebb információk az új Haikyuu!! movie-ról itt olvasható! Anime Odyssey!    *****    Ha neked is bejött az F-Zero 99, de túl sok nehézséget okoz, itt olvashatsz néhány tippet és trükköt, hogy jobban menjen    *****    A manga alapján a Migi to Dali ígérkezik a 2023 õszi szezon legrejtélyesebb animéjének. Érdemes lesz megnézni.    *****    Közel 20 év után visszatért az F-Zero sorozat. És micsoda visszatérés volt! Olvass róla itt.    *****    Mindenkinek kedvezõ árakkal, születési horoszkóp, párkapcsolati elemzés, gyermek és gyermektervezési horoszkóp! Kattints    *****    A Super Mario Bros. Movie az idei év egyik legjövedelmezõbb animációja. De vajon annyira jó is? Olvass róla itt.